.


.

 

Добродојдовте...

Ова е официјалната интернет страна на музичкиот лидер во Битола - 106ка, радио кое својата програма ја емитува на 106.6 на фм подрачјето, а можете истата да ја слушате и овде (види линк подолу).

106-ка е позната по презентирање на најновите хитови, кои ги слушате секогаш прво на 106.6 фм, а потоа на сите други фреквенции. Покрај најновите хитови, неизбежно, тука се и старите добри класики, кои се внимателно одбрани. 106-ка нуди и други интересни програмски содржини за кои повеќе ќе дознаете со разгледувањето на страницата.

Ви благодариме на вашата приврзаност и ви порачуваме да земете учество во креирањето на нашата програма со тоа што ќе ни ги соопштите вашите фаворити или ќе давате ваши сугестии без разлика на што се однесуваат.


106-КА ГИ ПРОГЛАСИ НАЈДОБРИТЕ ВО 2017!


СЛУШАЈ ВО ЖИВО/LISTEN LIVE


106КА НА FACEBOOK!

Адреса: Крушевска 6 Г / 7000 Битола
Тел: ++389 47 228 106
Тел/факс: ++389 47 203 605
email: 106radio@gmail.com


 .


.
© made by BitolskaSema.com.mk team | modified by checast